106. redni mesečni sestanek: MREŽENJE (Networking event)

Vabimo Vas na 106. redni mesečni sestanek Združenja IIA – Slovenskega inštituta, ki bo potekal 6. marca 2019 ob 16.30 uri v dvorani B GZS, Dimičeva 13 (1. nadstropje), Ljubljana

106. redni mesečni sestanek:

MREŽENJE (Networking)

Moderatorka: mag. Polona Pergar Guzaj


Mreženje je ena od ključnih prednosti IIAjevih inštitutov.

Že na eni od konferenc smo imeli t.i. speed dating, namenjen hitremu spoznavanju ostalih članov in izmenjavi vizitk. V nadaljevanju se potem dobite (ali pa ne), odvisno od tega, ali vidite skupne teme in izzive ali ne.

Na tokratnem mesečnem sestanku pa bomo tak način mreženja še nadgradili: udeležence bomo razdelili v nekaj skupin po 15-20 udeležencev: vsak bo na kratko povedal problem oz. izziv, ki ga muči, ostali v skupini pa mu bodo na listek napisali, če mu lahko pomagajo, kako mu lahko pomagajo in svoj kontakt zapisali na listek.

Presenečeni boste, kako zelo lahko drug drugemu pomagamo! Super učinkovite kavice 🙂


Udeležba na mesečnih sestankih IIA – Slovenskega inštituta je za člane IIA – Slovenskega inštituta brezplačna. Udeležnina za ostale udeležence znaša 30,50 EUR. Udeležnino za nečlane se nakaže na poslovni račun Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, Dunajska cesta 106, Ljubljana, številka SI56 6100 0002 1016 755. V namen plačila navedite ime in priimek. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 0603-2019.

Nosilci IIAjevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na mesečnem sestanku uveljavljajo 2 CPE točke

Sestanek bo trajal predvidoma do 18:30 ure. 

Veselimo se srečanja in vas prosimo, da nam zaradi lažje izvedbe sestanka in načrtovanja števila udeležencev potrdite svojo udeležbo s klikom na gumb YES oz. REGISTER najpozneje do petka, 1. marca 2019.


Prijava:

Pohitite s prijavami zaradi omejenega števila mest in si še danes priskrbite prosto mesto na dogodku.

Prosimo vas za prevzem vstopnice in potrditev udeležbe izključno preko aplikacije Eventbrite s klikom na gumb YES oz. REGISTER (navodila najdete na https://www.iia.si/dokumenti/najpozneje do petka, 1. marca 2019.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od sestanka odjaviti v nasprotnem primeru vam bomo morali zaračunati udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.


FAQs

 Možnost BREZPLAČNEGA parkiranja v GZS garaži. 

S seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki.

Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Dodatna vprašanje pošljite na info@iia.si.