Pravna obvestila

Vse vsebine, objavljene na www.iia.si, so last IIA – Slovenskega inštituta ali The Institute of Internal Auditors,Inc. (The IIA”)* in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, razen če ni v posameznem dokumentu posebej označeno drugače. Brez dovoljenja IIA – Slovenskega inštituta se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

IIA – Slovenski inštitut ni odgovoren za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.iia.si, morebitno netočnost oz. nepopolnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo v zvezi s tem. IIA – Slovenski  inštit si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.iia.si.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za namene obveščanja o naših dogodkih in ugodnostih  ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo, in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1 in njegovimi spremembami in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR, v nadaljevanju uredba).

Spletna stran www.iia.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

O piškotkih

Piškotki so uveljavljeni pripomoček oblikovalcev spletnih strani. Obiskovalci spletnih strani jih imamo shranjene na svojih računalnikih, tablicah in mobitelih. Na podlagi uveljavitve Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) pa je  novo obveščanje oz. soglašanje obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik.Ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo uporabe piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

*

The Institute of Internal Auditors, Inc., (“The IIA”) strictly reserved. Any reproduction of The IIA name or logo will carry the U.S. federal trademark registration symbol ®. No parts of this material may be reproduced in any form without the written permission of The IIA. Permission has been obtained from the copyright holder, The Institute of Internal Auditors, Inc., 247 Maitland Avenue, Altamonte Springs, Florida 32701-4201, U.S.A. to publish  translation, which is the same in all material respects, as the original unless approved as changed. No parts of this documents on page www.iia.si may be reproduced, stored in any retrieval system, or transmitted in any form, or by any means electronic, mechanical, photocopying, recording, or otherwise, without prior written permission of The IIA.

__________________

Piškotki spletnega mesta www.iia.si

me piškotka Namen Trajanje piškotka Podjetje
_ga Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 2 leti Google Inc.
_mauuid Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 10 let Net-Results
viewed_cookie_policy Uporablja se za hranjenje informacije o tem, ali je obiskovalec videl obvestilo o piškotkih 1 leto IIA – Slovenski inštitut