KDAJ: Ljubljana, 18. september 2020
KJE: ONLINE | Gradivo za sponzorje | Brošura konference

Eventbrite - 8. MEDNARODNA KONFERENCA IIA - SLOVENSKEGA INŠTITUTA
0Dni0UR0MINUT0Sekund

Notranja revizija na razpotju

Letošnja tema je v skladu z vstopom v novo desetletje in okoliščinami povezanih s COVID-19: Notranja revizija na razpotju.

Notranja revizija se sooča z vse večjimi zahtevami, ki so posledica hitrih in nenadnih sprememb v vseh vidik delovanja vsake organizacije. COVID-19 je drastično spremenil tveganja, s katerimi se soočamo in notranje revizorje postavil pred številne nove izzive. Na konferenci bomo osvetlili načine, na katere lahko notranji revizorji odgovorimo na izzive in s tem pomagamo notranjerevizijski stroki ohraniti njeno relevantnost tudi v prihodnje. Pripravili smo program, ki bo združeval tako mednarodne kot slovenske strokovnjake iz različnih področij. Teme so različne, vendar je vsaka namenjena odpiranju novih vidikov delovanja notranje revizije, pri čemer je ključnega pomena, da se notranji revizorji zavedamo svojega poslanstva: dodajati vrednost organizaciji.

Teme so kot vsako leto mednarodno obarvane, saj je Slovenija močno vpeta v mednarodne tokove. V Sloveniji imamo znanja na visoki ravni! V Združenju notranjih revizorjev IIA Slovenskem inštitutu menimo, da je ključnega pomena sodelovanje in povezovanje vseh strok in vidikov, s poudarkom na strokovnosti. Namen predavanj konference je, da se predstavijo zanimive in drugačne prakse, ki jih nato notranji revizorji kritično ocenimo in prilagodimo svojim organizacijam.

Tako vas vljudno vabimo na konferenco, ki je letos za naše člane BREZPLAČNA. Zato smo se odločili, ker hočemo pomagati notranjerevizijski stroki, ki se je zaradi COVID-19 znašla pred novimi izzivi.

Lahko pa konferenco podprete VI ali v vaših organizacijah s sponzorskim ali donatorskim prispevkom! Veseli bomo! Več o sponzorstvu lahko preberete  tukaj.

Zelo smo veseli, da sta udeležbo potrdili

OSREDNJI GOSTJI KONFERENCE:

predsednica IIA Global:

Jenitha John

(Chair of the Institute of Internal Auditors (IIA) Global Board of Directors)

in

so prejemnica Nobelove nagrade za mir 2007

prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj

(klimatologinja, predstojnica katedre za agrometeorologijo na Biotehniški fakulteti v Ljubljani in članica Medvladnega foruma za spremembe podnebja v Ženevi)

Veselimo se srečanja in druženja z vami!

Upravni odbor Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenskega inštituta

PETEK
Uvodni nagovor: Leto 2020 kot prelomno leto IIA Slovenije 8:30 – 9:00 Matej Drašček
Ali se zavedamo tveganja podnebnih sprememb? 9:00 – 10:00 prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj
Odmor 10:00 – 10:15
Etični vidiki sodobne tehnologije 10:15-10:45 dr. Dan Podjed
Kako izboljšati sodelovanje med zunanjimi in notranjimi revizorji? 10:45-11:15 dr. Marko Čular*
Vodja notranje revizije v prvi in drugi obrambni liniji – izzivi in rešitve 11:15-12:00 dr. Röhrbein Stefan*
Odmor za kosilo 12:00-13:00
Predstavitev iAudit  celovite rešitve za načrtovanje in izvajanje aktivnosti notranje revizije 12:30-13:00 Gora, informacijske rešitve
Ena na ena o kibernetski varnosti 13:00 – 13:30 Uroš Žust
Uspešna komunikacija revizije v “novi normalnosti” 13:30 – 14:15 Tracie Marquardt, CPA*
Odmor 14:15 – 14:30
Nova podoba odpornosti 14:30 – 15:30 Jenitha John, CIA, QIAL*
Pogovor z Jenitho John in zaključek 15:30 – 16:00 Jenitha John, CIA, QIAL*
Predstavitev iAudit celovite rešitve za načrtovanje in izvajanje aktivnosti notranje revizije 16:00-16:30 Gora, informacijske rešitve*

* Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku

Program se lahko do pričetka konference še lahko spremeni.

 Za člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenskega inštituta) je udeležba BREZPLAČNA, za člane drugih IIA inštitutov in naših partnerskih organizacij (SiRisk; EISEP, ISACA, Združenje Manager, Združenje nadzornikov, ACFE, ICS) znaša 75 EUR, za vse ostale znaša 99 EUR.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od konference odjaviti najkasneje tri dni pred konferenco, ker vam bomo v nasprotnem primeru zaračunali udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.  Za odpovedi do 11. septembra se obračunajo manipulativni stroški v višini 30% kotizacije, v primeru odpovedi po 11. septembru pa se obračuna polna udeležnina.

Nosilci IIA-jevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na Konferenci uveljavljajo 7 CPE točk, od tega 1 za etiko.

Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Združenju notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020. Pooblaščeni revizorji lahko tako za udeležbo na Konferenci uveljavijo 7 ur z oznako B, kot stalno dodatno strokovno izobraževanje pooblaščenih revizorjev.

CENE KONFERENCE na udeleženca

(cena ne vključuje DDV, ker nismo DDV zavezanci)

Prijave do 11.9.2020
Člani Združenja IIA – Slovenski inštitut BREZPLAČNO
Članidrugih IIA inštitutov in partnerskih organizacij (SI.RISK,  ICS, EISEP ZNS, Združenje manager,  ISACA, ACFE, ) 75,00 €
Ostali udeleženci 99,00 €

Udeležnino se nakaže najkasneje do 11. 9. 2020 na poslovni račun Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, Dunajska cesta 106, Ljubljana, številka SI56 6100 0002 1016 755. V namen plačila navedite ime in priimek. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 1809-2020.

Na konferenco se lahko prijavite tukaj s klikom. na gumb REGISTER (navodila najdete na https://www.iia.si/dokumenti/). Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest, zato lahko zagotovimo udeležbo le tistim, ki nam bodo poslali izpolnjeno prijavnico preko spletne strani.

V kolikor bo za več udeležencev poravnalo udeležnino podjetje, v katerem ste zaposleni, prosimo  pošljite specifikacijo plačanih udeležnin  na email: info@iia.si.

VELIKI SPONZOR