KDAJ: Ljubljana, 18. september 2020
KJE: ONLINE | Gradivo za sponzorje

Eventbrite - 8. MEDNARODNA KONFERENCA IIA - SLOVENSKEGA INŠTITUTA
0Dni0UR0MINUT0Sekund

Notranja revizija na razpotju

Letošnja tema je v skladu z vstopom v novo desetletje: Notranja revizija na razpotju.

Notranja revizija se sooča z vse večjimi zahtevami, ki so posledica hitrih in nenadnih sprememb v vseh vidik delovanja vsake organizacije. Zato je še toliko pomembneje, da notranji revizorji, kot t.i. »tretja obrambna linija« sodelujemo s prvo in drugo obrambno linijo, da krepimo tudi znanja in veščine o tem, kako ustvarjati vrednost organizacije.

Pripravili smo program, ki bo združeval tako mednarodne kot slovenske strokovnjake iz različnih področij. Teme so različne, vendar je vsaka namenjena odpiranju novih vidikov delovanja notranje revizije, pri čemer je ključnega pomena, da se notranji revizorji zavedamo svojega poslanstva: dodajati vrednost organizaciji.

Teme so kot vsako leto mednarodno obarvane, saj je Slovenija močno vpeta v mednarodne tokove. V Sloveniji imamo znanja na visoki ravni! V Združenju notranjih revizorjev IIA Slovenskem inštitutu menimo, da je ključnega pomena sodelovanje in povezovanje vseh strok in vidikov, s poudarkom na strokovnosti. Namen predavanj konference je tako, da predstavijo zanimive in drugačne prakse, ki jih nato notranji revizorji kritično ocenimo in prilagodimo svojim organizacijam.

Predavatelji prihajajo iz ZDA, Nemčije, Velike Britanije, Luksemburga, Grčije, Poljske, Hrvaške in seveda Slovenije. V pogledu mednarodne zastopanosti predavateljev notranje revizije smo tako zagotovo največja mednarodna konference v tej regiji.

Teme se bodo prepletale, in sicer od klimatskih sprememb, ocene tveganj, agilnosti, sodelovanja  notranjega revizorja z drugimi gradniki sodobnega sistema nadzora, merjenja dodane vrednosti notranje revizije, pisanja priporočil, strojnega učenja, žvižgaštva, komunikacije, trendov itd. Skupni imenovalec vseh tem je, da je notranja revizija na razpotju: ali v smeri reaktivnosti, kjer je osredotočanje na pretekle podatke in trende ter obrambo, ali proaktivnosti, kjer notranji revizorji ne samo branimo, ampak predvsem dodajamo vrednost organizacijam.

Tako vas vljudno vabimo na konferenco, ki bo tudi letos cenovno dostopna vsem. Namen teh konferenc zagotovo ni samo prenos znanja, ampak tudi druženje in izmenjava mnenj kolegov. Skratka bo zanimivo, provokativno in drugačno.

Lahko pa konferenco podprete v vaših organizacijah s sponzorskim ali donatorskim prispevkom! Veseli bomo! Več o sponzorstvu lahko preberete  tukaj.

Veselimo se srečanja in druženja z vami!

Upravni odbor Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenskega inštituta

PROGRAM – V PRIPRAVI

Za člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenskega inštituta) je udeležba BREZPLAČNA.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od konference odjaviti najkasneje tri dni pred konferenco, ker vam bomo v nasprotnem primeru zaračunali udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.  Za odpovedi do 11. septembra se obračunajo manipulativni stroški v višini 30% kotizacije, v primeru odpovedi po 11. septembru pa se obračuna polna udeležnina.

S seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki. Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Nosilci IIA-jevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na Konferenci uveljavljajo 8 CPE točk.

Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Združenju notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020. Pooblaščeni revizorji lahko tako za udeležbo na Konferenci uveljavijo 8 ur z oznako B, kot stalno dodatno strokovno izobraževanje pooblaščenih revizorjev.