KDAJ: Ljubljana, 18. september 2020
KJE: ONLINE | Gradivo za sponzorje

Eventbrite - 8. MEDNARODNA KONFERENCA IIA - SLOVENSKEGA INŠTITUTA
0Dni0UR0MINUT0Sekund

Notranja revizija na razpotju

Letošnja tema je v skladu z vstopom v novo desetletje: Notranja revizija na razpotju.

Notranja revizija se sooča z vse večjimi zahtevami, ki so posledica hitrih in nenadnih sprememb v vseh vidik delovanja vsake organizacije. Zato je še toliko pomembneje, da notranji revizorji, kot t.i. »tretja obrambna linija« sodelujemo s prvo in drugo obrambno linijo, da krepimo tudi znanja in veščine o tem, kako ustvarjati vrednost organizacije.

Pripravili smo program, ki bo združeval tako mednarodne kot slovenske strokovnjake iz različnih področij. Teme so različne, vendar je vsaka namenjena odpiranju novih vidikov delovanja notranje revizije, pri čemer je ključnega pomena, da se notranji revizorji zavedamo svojega poslanstva: dodajati vrednost organizaciji.

Teme so kot vsako leto mednarodno obarvane, saj je Slovenija močno vpeta v mednarodne tokove. V Sloveniji imamo znanja na visoki ravni! V Združenju notranjih revizorjev IIA Slovenskem inštitutu menimo, da je ključnega pomena sodelovanje in povezovanje vseh strok in vidikov, s poudarkom na strokovnosti. Namen predavanj konference je tako, da predstavijo zanimive in drugačne prakse, ki jih nato notranji revizorji kritično ocenimo in prilagodimo svojim organizacijam.

Teme se bodo prepletale, in sicer od klimatskih sprememb, ocene tveganj, agilnosti, sodelovanja  notranjega revizorja z drugimi gradniki sodobnega sistema nadzora, merjenja dodane vrednosti notranje revizije, pisanja priporočil, strojnega učenja, žvižgaštva, komunikacije, trendov itd. Skupni imenovalec vseh tem je, da je notranja revizija na razpotju: ali v smeri reaktivnosti, kjer je osredotočanje na pretekle podatke in trende ter obrambo, ali proaktivnosti, kjer notranji revizorji ne samo branimo, ampak predvsem dodajamo vrednost organizacijam.

Tako vas vljudno vabimo na konferenco, ki bo tudi letos cenovno dostopna vsem. Namen teh konferenc zagotovo ni samo prenos znanja, ampak tudi druženje in izmenjava mnenj kolegov. Skratka bo zanimivo, provokativno in drugačno.

Lahko pa konferenco podprete v vaših organizacijah s sponzorskim ali donatorskim prispevkom! Veseli bomo! Več o sponzorstvu lahko preberete  tukaj.

Veselimo se srečanja in druženja z vami!

Upravni odbor Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenskega inštituta

ČETRTEK
Uvodni nagovor: Leto 2020 kot prelomno leto IIA Slovenije 8:30 – 9:00 Matej Drašček
Ali se zavedamo tveganja podnebnih sprememb? 9:00 – 10:00 prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj
Odmor 10:00 – 10:15
Etični vidiki sodobne tehnologije 10:15-10:45 dr. Dan Podjed
Zaupanje med notranjim in zunanjim revizorji 10:45-11:15 dr. Marko Čular**
Notranji revizor kot del druge in tretje obrambne linije 11:15-12:00 dr. Röhrbein Stefan*
Odmor za kosilo 12:00-13:00
Ena na ena o kibernetski varnosti 13:00 – 13:30 Uroš Žust
Kako naj notranji revizorji komuniciramo v “novih razmerah”? 13:30 – 14:15 Tracie Marquardt*
Odmor 14:15 – 14:30
Prihodnja smer notranje revizije 14:30 – 15:30 Jenitha John*
Pogovor z Jenitho John in zaključek 15:30 – 16:00 Jenitha John*

* Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku
** Predavanje bo potekalo v hrvaškem jeziku.

Program se lahko do pričetka konference še lahko spremeni.

 Za člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenskega inštituta) je udeležba BREZPLAČNA, za člane drugih IIA inštitutov in naših partnerskih organizacij (SiRisk; EISEP, ISACA, Združenje Manager, Združenje nadzornikov, ACFE, ICS) znaša 75 EUR, za vse ostale znaša 99 EUR.

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od konference odjaviti najkasneje tri dni pred konferenco, ker vam bomo v nasprotnem primeru zaračunali udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.  Za odpovedi do 11. septembra se obračunajo manipulativni stroški v višini 30% kotizacije, v primeru odpovedi po 11. septembru pa se obračuna polna udeležnina.

 

Nosilci IIA-jevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na Konferenci uveljavljajo 7 CPE točk, od tega 1 za etiko.

Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Združenju notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2020. Pooblaščeni revizorji lahko tako za udeležbo na Konferenci uveljavijo 7 ur z oznako B, kot stalno dodatno strokovno izobraževanje pooblaščenih revizorjev.

CENE KONFERENCE na udeleženca

(cena ne vključuje DDV, ker nismo DDV zavezanci)

Prijave do 11.9.2020
Člani Združenja IIA – Slovenski inštitut       BREZPLAČNO
Članidrugih IIA inštitutov in partnerskih organizacij (SI.RISK,  ICS, EISEP ZNS, Združenje manager,  ISACA, ACFE, ) 75,00 €
Ostali udeleženci 99,00 €

Udeležnino se nakaže najkasneje do 11. 9. 2020 na poslovni račun Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, Dunajska cesta 106, Ljubljana, številka SI56 6100 0002 1016 755. V namen plačila navedite ime in priimek. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 1809-2020.

Na konferenco se lahko prijavite tukaj s klikom. na gumb REGISTER (navodila najdete na https://www.iia.si/dokumenti/). Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest, zato lahko zagotovimo udeležbo le tistim, ki nam bodo poslali izpolnjeno prijavnico preko spletne strani.

V kolikor bo za več udeležencev poravnalo udeležnino podjetje, v katerem ste zaposleni, prosimo  pošljite specifikacijo plačanih udeležnin  na email: info@iia.si.