Krovna organizacija IIA GLOBAL nudi članom številne možnosti dodatnega izpopolnjevanja, med drugim spletne seminarje, govorne oddaje (podcaste), knjige in druge publikacije in različna druga spletna gradiva. Veliko izobraževalnih gradiv je za naše člane na voljo brezplačno, za ostale pa je članom IIA poleg popustov pogosto na voljo še vrsta dodatnih ugodnosti.

Magazines and Newsletters

Ali želite izvedeti več o trenutnih trendih v notranjem revizijskem poklicu? Številni prispevki so na voljo od The IIA in IIA po vsem svetu, vključno z nagrajeno revijo Internal Auditor , ki je na vodljo v natisnjeni obliki (za člane z doplačilom) in na spletni strani InternalAuditor.org

Revije

Internal Auditor Magazine

Vodilna svetovni publikacija za notranje revizoje je Internal Auditor magazine , ki vsebuje pravočasne, koristne in nepogrešljive informacije za strokovnjake, ki želijo slediti raznolikemu, dinamičnemu področju notranjega revidiranja.

Glasila

IIA Global SmartBrief zagotavlja mesečni posnetek svetovnih novic in vprašanj, ki zadevajo notranje revizorje in njihove deležnike iz vodilnih svetovnih virov novic. SmartBrief, storitev, ki pregleda več tisoč virov novic, prinaša pravočasno objavljene članke, ki vplivajo na poklic, v vaš e-poštni nabiralnik vsak tretji torek v mesecu. Naroči se tukaj

Tone at the Top zagotavlja nadzornim svetom, upravnim odborom in revizijskim komisijam zgoščene, najsodobnejše informacije o vprašanjih, kot so tveganje, notranji nadzor, upravljanje, etika in spreminjajoča se vloga notranjega revidiranja; in smernice glede njihove vloge in odgovornosti za postopek notranje revizije. Tone at the Top je na voljo online. (naroči se tukaj)

Četrtletno globalno glasilo IIA, Global Connections, se neposredno distribuira vsem članom IIA.

Vsaka številka Your Global Career Compass je zasnovan tako, da vključuje vse vire, ki so na voljo po vsem svetu o določeni temi. Obravnavane teme so osredotočena na kibernetsko varnost, upravljanje, ERM, goljufije in druge nove teme, ki nudijo strokovni razvoj naših članov.

KORPORATIVNO UPRAVLJANJE V EVROPI – ECIIA GLASILA

ECIIA je glas notranje revizije v Evropi. Naša vloga je izboljšati korporativno upravljanje s spodbujanjem strokovne prakse notranjega revidiranja.Prav tako smo močno vključeni v svetovanje in posvetovanje z drugimi evropskimi institucijami o notranjem revidiranju in zastopanje naših članov vladam, zakonodajalcem, oblikovalcem politik in strokovnjakom organov in medijev. Sledite povezavam za najnovejše novice news in stališča views.

ČLANKI

Naslednji članki, ki so jih izdali The IIA v različnih revijah in revijah, so na voljo članom IIA.

InternalAuditor.org Blogi

InternalAuditor.org’s so blogi, ki jih pišejo Richard Chambers, Norman Marks, Mike Jacka, in Laura Soileau, kot tudi pisci člankov v reviji  Internal Auditor ponujajo redne komentarje na aktualne teme iz področja tveganj, notranjih kontrol,upravljanja in spodbujanja interakcije med notranjimi revizorji.​

Več tukaj