The IIA Bookstore (Powered by Internal Audit Foundation)

IIA Bookstore ponuja na stotine izobraževalnih knjig, ki izvajalcem notranjega revidiranja zagotavljajo aktualne informacije in smernice. Vse knjige pregledajo notranje revizorski presojevalci. Knjižnica IIA je namenjena notranjim revizorjem in vsem, ki jih notranja revizija zanima.
Člani si lahko izposodite knjige v naši knjižnici brezplačno. Seznam literature, ki jo najdete v naši knjižnici je na voljo TUKAJ.

Knjižnico lahko obiščete po predhodni najavi vsak dan v času uradnih ur (med 11. in 13. uro). Za večdnevno izposojo prosimo predhodno izpolnite obrazec, ki je na voljo TUKAJ.

Knjižnico IIA – Slovenskega inštituta smo dopolnili s temi novostmi:

Internal Auditing: Assurance & Advisory Services, Fourth Edition

By: Urton L. Anderson, PhD, CIA, CFSA, CCEP; Michael J. Head, CIA, CPA, CISA, CMA; Sridhar Ramamoorti, PhD, CIA , CFSA, CGAP, CRMA; Cris Riddle, MA, CIA, CRMA; Mark Salamasick, CIA, CISA, CRMA, CSP; Paul J. Sobel, CIA, CRMA
Internal Auditing: Assurance & Advisory Services, Fourth Edition, je celovit učbenik za študente hitro rastočega svetovnega poklica notranjega revidiranja.
Več: Assurance & Advisory Services, Fourth Edition

 

Assessing and Managing Strategic Risks

By: Richard J. Anderson, CPA, and Mark L. Frigo, PhD, CPA, CMA
Današnje dinamično tvegano okolje je povečalo potrebo, da notranji revizorji pomagajo svojim podjetjem pri prepoznavanju, obravnavanju in upravljanju strateških tveganj, s katerimi se sooča podjetje.
Več: Assessing and Managing Strategic Risks

 

Internal Audit Capability Model (IA-CM) for the Public Sector

By: Elizabeth MacRae, CGAP, and Bruce C. Sloan, CPA, CA, CRMA
Uporaba/implementacija za notranje revizorje javnega sektorja. IA-CM o še naprej globalni model, ki bo opredelil osnove, potrebne za učinkovito notranjo revizijo..
Več: Internal Audit Capability Model (IA-CM) for the Public Sector