0Dni0UR0MINUT0Sekund

12. MEDNARODNA KONFERENCA: NAZAJ V PRIHODNOST

Z veseljem vas vabimo na prihajajočo hibridno 12. Mednarodno konferenco IIA – Slovenskega inštituta z naslovom “Nazaj v prihodnost“, ki bo potekala 18. in 19. maja na čudovitem Bledu v Sloveniji in virtualno preko ZOOM. Konferenca bo edinstvena priložnost za strokovnjake s področja notranje revizije, da se zberejo in se seznanijo z najnovejšimi trendi, najboljšimi praksami in novimi vprašanji.

Veseli smo, da je letos naša OSREDNJA GOSTJA:

Tema letošnje konference je “Nazaj v prihodnost”, s poudarkom na raziskovanju zgodovine in razvoja notranjega revidiranja ter pogledu v prihodnost ter na izzive in priložnosti, ki so pred nami. Udeleženci lahko pričakujejo ključne govore vodilnih v panogi, interaktivna predavanja ter priložnosti za mreženje s kolegi.

Teme, ki bodo obravnavane na konferenci, vključujejo:

  • vpliv novih tehnologij na notranjo revizijo, kot so umetna inteligenca, veriženje blokov in računalništvo v oblaku;
  • pomen podatkovne analitike in kako spreminja način dela notranjih revizorjev;
  • razvijajoča se vloga notranje revizije pri obvladovanju tveganj;
  • strategije za vzpostavljanje in vzdrževanje učinkovitih odnosov z deležniki;
  • prihodnost notranje revizije in razvoj stroke v prihodnjih letih.

Verjamemo, da bo prihajajoča konferenca osrednja letošnja priložnost za pridobivanje vpogleda od vodilnih strokovnjakov s področja notranje revizije, zato iskreno upamo, da se je boste lahko udeležili.

Vabljeni, da konferenco podprete v vaših organizacijah s sponzorskim prispevkom! Pismo donatorjem in sponzorjem je na voljo TUKAJ.

Veselimo se srečanja z vami na konferenci!

Upravni odbor

Združenje notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut

PROGRAM

Nosilci IIAjevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na konferenci uveljavljajo 13 CPE točk, od tega 2 CPE za etiko.

Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Združenju notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2023. Pooblaščeni revizorji lahko tako za udeležbo na konferenci uveljavijo 13 ur z oznako B, kot stalno dodatno strokovno izobraževanje pooblaščenih revizorjev.

CENA KONFERENCE

 CENE KONFERENCE na udeleženca

(cena ne vključuje DDV, nismo DDV zavezanci) Prijave in plačila do 12.5.2023
Za C in D člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut) brezplačno
Za člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut)      125,00 €
Za člane tujih IIA in partnerskih organizacij (s povabilom partnerske organizacije)      200,00 €
Redna cena konference       300,00 €

Prijave so odprte do 12. maja 2023. Za udeležence, ki se bodo konference udeležili na Bledu je v ceno vključena slavnostna večerja.  Kosilo ni vključeno v ceno konference.

Udeležnino se nakaže na poslovni račun Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, Dunajska cesta 106, Ljubljana, številka SI56 6100 0002 1016 755. V namen plačila navedite KONFERENCA IIA 2023, ime in priimek najkasneje pet dni pred začetkom konference. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 1805-23.

Na konferenco se lahko prijavite na povezavi TUKAJ. Prosimo vas za prevzem vstopnice in potrditev udeležbe izključno preko aplikacije Eventbrite s klikom na gumb REGISTER (navodila najdete TUKAJ).

Postopek za registracijo udeležencev, ki mu bo članarino plačal proračunski uporabnik, na podlagi tega poziva, je opisan spodaj[1].

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od konference odjaviti najkasneje do 12.5.2023, saj vam bomo v nasprotnem primeru zaračunali udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo.  Za odpovedi do 12. maja se obračunajo manipulativni stroški v višini 30% kotizacije, v primeru odpovedi po 12. maju pa se obračuna polna udeležnina.

Pri kasnejši odjavi, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. Neudeležba na konferenci NE pomeni avtomatske odjave od dogodka. Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave od dogodka. Prijavljenim v zadnjem tednu pred konferenco in v tednu, ko bo potekala konferenca, bomo poslali samo račun po opravljeni storitvi, torej po konferenci.

Udeleženci, ki se boste udeležili konference na Bledu seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki. Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Vse, ki prihajate iz tujine, prosimo, da prijavo izvedete preko naše spletne strani in nas glede podrobnih informacij o lokaciji konference, nočitvah, prevozih, idr. kontaktirate preko e-naslova info@iia.si.

Osebni podatki in soglasje za uporabo fotografskih posnetkov

S prijavo na dogodek se udeleženci strinjajo s pogoji sodelovanja na dogodku in prostovoljno dajejo izrecno privolitev, da lahko IIA – Slovenski inštitut kot upravljavec obdeluje vpisane osebne podatke za namen vodenja evidence udeležencev dogodka in kontaktiranja po elektronski pošti ali telefonu, glede poteka, vsebine dogodka in zadovoljstva z dogodkom, za pošiljanje predstavitev, ki bodo bile prikazane na dogodku, in drugih gradiv, povezanih z osebnimi podatki ter uporabo in razširjanje (zdaj in v prihodnosti) podob ali glasu prijavljenega udeleženca na fotografijah, videoposnetkih ali elektronskih reprodukcijah ter drugih dejavnosti s strani IIA – Slovenski inštitut.

Dodatna vprašanje pošljite na info@iia.si.

[1] Postopek za udeležence, ki mu bo udeležnino plačal proračunski uporabnik na podlagi tega poziva:
1.  Vsak član izpolni spletno prijavnico, pri izpolnjevanju vnesite podatke proračunskega uporabnika
2.  Proračunski uporabnik za Združenje IIA – Slovenski inštitut izda naročilnico za plačilo udeležnine (na naročilnico tudi navede, za koga bo plačal udeležnino in vrsto udeležnine za vsakega udeležeca posebej, ki jo pošlje na info@iia.si.
3.  Po prejemu naročilnice IIA proračunskemu uporabniku izda račun. Rok plačila računa je skladen z rokom, ki ga določa vsakoletni Zakon o izvrševanju proračuna RS (30. dan ali v roku 30 dni).

Nastanitev v času konference

Sava Hotels & Resorts razpolaga s sobami v 6 hotelih na Bledu. So maksimalno 5 minut hoje oddaljeni eden od drugega. V hotelih  GRAND HOTEL TOPLICE *****, RIKLI BALANCE HOTEL ****sup,

HOTEL PARK **** in HOTEL SAVICA **** je možna rezervacija po posebni ceni za naše udeležence.

Navodila za rezervacijo nastanitve

Posebne cene veljajo za rezervacije do 14.04.2023