0Dni0UR0MINUT0Sekund

Vabljeni na 13. Mednarodno konferenco IIA – Slovenskega inštituta , ki bo potekala na Bledu, in sicer v dvorani Arnold, Rikli Balance Hotel, Cankarjeva cesta 4, Bled (kot tudi virtualno preko ZOOM), 9. in 10. maja 2024.

***

TEMA: NOTRANJA REVIZIJA KOT SESTAVLJANKA

Delo notranjega revizorja lahko primerjamo s sestavljanjem kompleksne sestavljanke, kjer notranji revizor ne le razume posamezne dele, ampak je sposoben videti in razumeti celoto. Kot neodvisni in objektivni strokovnjaki, notranji revizorji nudimo neprecenljive uvide in priporočila odločevalcem, kar je pa je možno le z neprestanim širjenjem in povezovanjem našega multidisciplinarnega znanja.

V prizadevanju za širjenje zavedanja in razumevanja vloge notranje revizije, z velikim ponosom najavljamo 13. izvedbo največje konference notranje revizije v tem delu Evrope. Dogodek bo združil priznane mednarodne in domače strokovnjake, ki bodo delili svoje znanje in izkušnje, osvetlili manj znane vidike notranje revizije in spodbujali izmenjavo praks med nami. S konstantno rastjo udeležbe na konferenci, ki se bliža številki 200, stremimo k temu, da ne le osvetlimo, ampak tudi združimo strokovnjake s ciljem skupnega razvoja in izboljšanja praks notranje revizije v Sloveniji.

Izkoristil bi tudi to priložnost, da se zahvalim za vaše neprestano zaupanje in podporo, ki sta ključnega pomena za naš skupni uspeh. Prepričan sem, da bomo z združenimi močmi nadaljevali s sestavljanjem sestavljanke poklica notranjega revizorja, ki je vse bolj cenjen in ključen za javno dobro. Vaša udeležba in prispevek sta nepogrešljiva v naši skupni zavezi k odličnosti in integriteti notranje revizije.

Združenje notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut

Program konference:

Program se lahko do pričetka konference še spremeni.

Nosilci IIAjevih strokovnih nazivov lahko za udeležbo na delavnici uveljavljajo 13 CPE točk, od tega 2 CPE za etiko.

Agencija za javni nadzor nad revidiranjem je na podlagi tretjega odstavka 4. člena Pravilnika o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Ur. l. RS, št. 44/19) izdala Združenju notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut soglasje za izvajanje letnega programa izobraževanja za leto 2024. Pooblaščeni revizorji lahko tako za udeležbo na konferenci uveljavijo 13 ur z oznako B, kot stalno dodatno strokovno izobraževanje pooblaščenih revizorjev.

PRIJAVE IN CENE KONFERENCE

Prijave in plačila do 3. 5. 2024:

* Za C in D člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut): brezplačno

* Za člane IIA (Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut): 125,00 €

Za člane tujih IIA: 200,00 €

Za člane partnerskih organizacij (s povabilom partnerske organizacije): 200,00 €

Redna cena konference: 300,00 €

(cena ne vključuje DDV, nismo DDV zavezanci).

Prijave so odprte do 3. maja 2024. Za udeležence, ki se bodo konference udeležili na Bledu je v ceno vključena slavnostna večerja. Kosilo ni vključeno v ceno konference.

Udeležnino se nakaže na poslovni račun Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut, Kamniška ulica 25, 1000 Ljubljana, številka SI56 6100 0002 1016 755. V namen plačila navedite KONFERENCA IIA 2024, ime in priimek najkasneje pet dni pred začetkom konference. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 0905-24.

Prosimo vas za prevzem vstopnice in potrditev udeležbe izključno preko aplikacije Eventbrite s klikom na gumb RESERVE A SPOT (navodila najdete TUKAJ).

Postopek za registracijo udeležencev, ki mu bo članarino plačal proračunski uporabnik, na podlagi tega poziva, je opisan spodaj[1].

 Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od konference odjaviti najkasneje do 6. 5. 2024, ker vam bomo v nasprotnem primeru zaračunali udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite ali pošljite na naslov info@iia.si. Vsako odjavo pisno potrdimo. Za odpovedi do 6. maja se obračunajo manipulativni stroški v višini 30% kotizacije, v primeru odpovedi po 12. maju pa se obračuna polna udeležnina.

Pri kasnejši odjavi, neudeležbi konference iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. Neudeležba na konferenci NE pomeni avtomatske odjave od dogodka. Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave od dogodka. Prijavljenim v zadnjem tednu pred konferenco in v tednu, ko bo potekala konferenca, bomo poslali samo račun po opravljeni storitvi, torej po konferenci.

Udeleženci, ki se boste udeležili konference na Bledu, s seboj prinesite print vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki. Vstopnica je imenska in ni prenosljiva.

Vse, ki prihajate iz tujine, prosimo, da prijavo izvedete preko naše spletne strani in nas glede podrobnih informacij o lokaciji konference, nočitvah, prevozih, kontaktirate preko e-naslova info@iia.si.

 Nastanitev v času konference

Sava Hotels & Resorts razpolaga s sobami v 6 hotelih na Bledu. So maksimalno 5 minut hoje oddaljeni eden od drugega. V hotelih GRAND HOTEL TOPLICE *****, RIKLI BALANCE HOTEL in HOTEL PARK **** je možna rezervacija po posebni ceni za naše udeležence (rezervacije po posebni ceni sprejemajo do 12. 4. 2024). Povezava za rezervacije in več informacij je na voljo TUKAJ.

Dogodek se lahko fotografira in snema ter prenaša na splet, fotografije in posnetki pa so lahko javno objavljeni na straneh Združenja notranjih revizorjev IIA – Slovenski inštitut.

Dodatna vprašanje pošljite na info@iia.si .

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

[1] Postopek za udeležence, ki mu bo udeležnino plačal proračunski uporabnik na podlagi tega poziva:

  1. Vsak član izpolni spletno prijavnico, pri izpolnjevanju vnesite podatke proračunskega uporabnika
  2. Proračunski uporabnik za Združenje IIA – Slovenski inštitut izda naročilnico za plačilo udeležnine (na naročilnico tudi navede, za koga bo plačal udeležnino in vrsto udeležnine za vsakega udeleženca posebej), ki jo pošlje na info@iia.si.
  3. Po prejemu naročilnice IIA proračunskemu uporabniku izda račun. Rok plačila računa je skladen z rokom, ki ga določa vsakoletni Zakon o izvrševanju proračuna RS (30. dan ali v roku 30 dni).

Osebni podatki in soglasje za uporabo fotografskih posnetkov

S prijavo na dogodek se udeleženci strinjajo s pogoji sodelovanja na dogodku in prostovoljno dajejo izrecno privolitev, da lahko IIA – Slovenski inštitut kot upravljavec obdeluje vpisane osebne podatke za namen vodenja evidence udeležencev dogodka in kontaktiranja po elektronski pošti ali telefonu, glede poteka, vsebine dogodka in zadovoljstva z dogodkom, za pošiljanje predstavitev, ki bodo bile prikazane na dogodku, in drugih gradiv, povezanih z osebnimi podatki ter uporabo in razširjanje (zdaj in v prihodnosti) podob ali glasu prijavljenega udeleženca na fotografijah, videoposnetkih ali elektronskih reprodukcijah ter drugih dejavnosti s strani IIA – Slovenski inštitut.