AuditChannel.org

Spletne video oddaje AUDITCHANNEL so namenjene  vsem, ki se poklicno ali študijsko ukvarjajo s področjem notranje revizije. V  oddajah strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami analizirajo in predstavljajo različne primere iz svoje prakse, različne vidike svojega dela ter pristope in dobre prakse iz področja notranje revizije. Članom IIA so na voljo brezplačno.

AuditChannel.org ponuja sedem kanalov z več kot 400 videoposnetki, ki pomagajo notranjim revizorjem slediti najbolj vročim temam in najboljšim praksam v stroki.

Oglejte si, komentirajte, priporočite in delite videoposnetke  AuditChannel​​​.org

Video arhiv časopisa IA

Spletni seminarji – Webminarji

IIA za svoje člane organizira spletne seminarje – Webminarje o različnih z notranjo revizijo povezanih temah. Webminarji so za člane IIA brezplačni, omogočajo pa jim tudi pridobivanje CPE izobraževalnih točk.

IIA Learning Webinars

IIA Learning Webinars so kratke, v živo, izobraževalne predstavitve, ki zajemajo najnovejše trende v svetu notranjega revidiranja. V webinarjih, ki so na voljo le članom IIA, lahko z uveljavljenimi vodji sodelujete pri nastajajočih vprašanjih, povečate svoje poslovno znanje in prejemate CPE izobraževalne točke. . Poleg tega lahko dostopate do obsežne knjižnice arhiviranih spletnih seminarjev, 24/7 (kreditne točke CPE niso na voljo z arhiviranimi predstavitvami).

5 razlogov zakaj si ogledati  Webinarje

IIA webinari podajajo:

  • Kratke, interaktivne predstavitve strokovnjakov.
  • Ustrezni vpogledi revizijskih strokovnjakov.
  • Takojšnja ozaveščenost o trenutnih trendih.
  • Prost dostop za člane IIA.
  • Brezplačene točke CPE.

Registracija se zapre 24 ur pred začetkom webinarja.

IIA Learning prinaša priložnosti za usposabljanje in izmenjavo znanja. Celoten seznam prihajajočih konferenc in seminarjev je na voljo na povezavi spodaj.

On-demand 24/7 Webinar Playback

Prednost članstva v IIA je tudi dostop do arhiva webinarjev :