AuditChannel.org

Spletne video oddaje AUDITCHANNEL so namenjene  vsem, ki se poklicno ali študijsko ukvarjajo s področjem notranje revizije. V  oddajah strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami analizirajo in predstavljajo različne primere iz svoje prakse, različne vidike svojega dela ter pristope in dobre prakse iz področja notranje revizije. Članom IIA so na voljo brezplačno.

AuditChannel.org ponuja sedem kanalov z več kot 400 videoposnetki, ki pomagajo notranjim revizorjem slediti najbolj vročim temam in najboljšim praksam v stroki.

Oglejte si, komentirajte, priporočite in delite videoposnetke  AuditChannel​​​.org

Video arhiv časopisa IA

IIA IZOBRAŽEVALNI PORTAL OnDEMAND Z INTERAKTIVNIMI TEČAJI

IIA predstavlja izobraževalni portal IIA OnDemand, namenjen samostojnemu izobraževanju s pomočjo kratkih interaktivnih tečajev.
Vodilni svetovni notranjerevizijski izvajalci so pripravili obširen katalog vsebin, ki ponujajo cenovno ugoden, prilagodljiv in globalno uporaben način učenja.
Tečaji pokrivajo tako osnovna notranjerevizijska znanja kot napredna nišna področja (IT varnost, analiza podatkov…). Portal OnDemand nam je na voljo vedno in povsod kot pomoč pri premagovanju strokovnih izzivov. Opravljeni tečaji v OnDemand štejejo tudi v kvoto CPE točk.

5 razlogov zakaj si ogledati OnDemand interaktivni izobraževalni tečaj:

  • Kratke, interaktivne predstavitve strokovnjakov.
  • Ustrezni vpogledi revizijskih strokovnjakov.
  • Takojšnja ozaveščenost o trenutnih trendih.
  • Popust za dostop za člane IIA.
  • Točke CPE.

Vsebina izobraževalnega portala je na voljo TUKAJ.

Odgovori na najpogostejša vprašanja so na voljo TUKAJ.